enda

Erik Wittrup Willumsen

(1931 – 1996)

Fotograf. Født 4/1 1931, død 14/7 1996.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Eva 1994 Foto Tv-film
Thomas - 20 år 1991 Foto Tv-dokumentar
De 5. verdenslege for spastisk lammede 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Carl Th. Dreyer 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
En hverdag som andres 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Ny dansk energi 1982 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Kidnapning 1982 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Diabetes - en film om sukkersyge 1981 Foto DK/Dokumentarfilm
Attentat 1980 Foto DK/Spillefilm
Dage på skærven 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Ny knallertalder 1979 Foto DK/Dokumentarfilm
Fængslende feriedage 1978 Foto DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Foto DK/Spillefilm
Brand-Børge rykker ud 1976 Foto DK/Spillefilm
Julefrokosten 1976 Foto DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Foto DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Foto DK/Spillefilm
Robinson Columbus 1975 Foto DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Foto DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Foto DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Foto DK/Spillefilm
Fætrene på Torndal 1973 Foto DK/Spillefilm
Ku' jeg hjælpe Dem med noget? 1973 Foto DK/Kort fiktion
Hvad nu? 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
FN 310 meldes savnet 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Far til fire i højt humør 1971 Foto DK/Spillefilm
Også i dag 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Mazurka på sengekanten 1970 Foto DK/Spillefilm
Den røde rubin 1970 Foto DK/Spillefilm
Prøv lykken 1970 Foto DK/Kort fiktion
Damernes ven 1969 Foto DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Foto DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Foto DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Foto DK/Spillefilm
Ro-taget 1969 Foto DK/Dokumentarfilm
Soldat 1969 Foto DK/Dokumentarfilm
Stormvarsel 1968 Foto DK/Spillefilm
Trommen 1968 Foto DK/Kort fiktion
Jaroslavl - en gammel by ved Volga 1968 Foto DK/Dokumentarfilm
Fest i gaden 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Pas på dit hjerte 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Tråde i et udviklingsmønster 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Tanzania vil selv 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Med Tronfølgeren i Latin-Amerika 1966 Foto DK/Dokumentarfilm
2-1 1966 Foto DK/Dokumentarfilm
God mad er altid på mode 1966 Foto DK/Reklamefilm
Levende musik - Carl Nielsen og hans tid 1965 Foto DK/Dokumentarfilm
Hvorfor 1963 Foto DK/Dokumentarfilm
Hvad siger smedene? 1963 Foto DK/Dokumentarfilm
Adressaten ubekendt 1961 Foto DK/Dokumentarfilm
Et knudeproblem 1959 Foto DK/Kort fiktion
Cyklisten 1958 Foto DK/Kort fiktion
Ligeud ad luftvejen 1958 Foto DK/Dokumentarfilm
6-dagesløbet 1958 Fotograf DK/Spillefilm
Bolden er hans 1957 Foto DK/Dokumentarfilm
Husmoderafløsning 1956 Foto DK/Dokumentarfilm
Flugten til Danmark 1955 Foto U/Spillefilm
Ordet 1955 Fotografassistent DK/Spillefilm
Du ku' være med Foto DK/Dokumentarfilm
På sporet af den nye jernalder Foto DK/Dokumentarfilm
Hvad kan vi gøre for Dem? Foto DK/Dokumentarfilm
Ilford Cibachrome-A Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.