enda

Esben Frese

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rejsen 2017 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Vejen er lang - om Kvindebevægelsens historie 2016 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
En chance til 2015 Digital image-tekniker DK/Spillefilm
Natten er ung 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Baby 2014 DIT, Workflow DK/Kort fiktion
Kapgang 2014 DIT DK/Spillefilm
Best Man 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
A Touch of Magic 2012 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Marie Krøyer 2012 DIT DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 DIT DK/Spillefilm
Melancholia 2011 DIT, Digital dailies, Datamanagement DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Clapper/loader DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 DIT DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.