enda

Espen Sandberg

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Amundsen 2019 Instruktion U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge 2017 Instruktion U/Spillefilm
Beatles 2014 Executive producer U/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Instruktion U/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Instruktion U/Spillefilm
Bandidas 2006 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.