enda

Espen Skjønberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
I et spejl i en gåde 2008 Morfar U/Spillefilm
Jeg er Dina 2002 Købmand U/Spillefilm
Frosset hjerte 1999 Nansen U/Dokumentarfilm
The Sunset boys 1995 Carl Berner U/Spillefilm
Smykketyven 1990 Anstensen U/Spillefilm
En håndfuld tid 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Lars i porten 1984 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Arven 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Stævnemøde med glemte år 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.