enda

Eva Juel Hammerich

Producer. Uddannet med en Master of Fine Arts fra American Film Institute (AFI) i Los Angeles i 1999.

Eva Juel Hammerich har blandt andet produceret spillefilmene 'Simon & Malou' (2009) og 'Noget i luften' (2011). Hun har også stået bag 'Skammerens datter' (2015), som blandt andet vandt en Robert for Årets børne- og ungdomsfilm i 2016 samt efterfølgeren 'Slangens gave' (2019).

Juel Hammerich var personlig assistent for den irske skuespiller Richard Harris fra 1996 og frem til dennes død i 2002. I 2005 stiftede hun produktionsselskabet Nepenthe Film sammen med Nina Lyng.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Producer DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Producer DK/Spillefilm
Peter Pix (oversigt) 2013 Producer Tv-serie
Peter Pix - Skoen 2013 Producer DK/Kort fiktion
Peter Pix: Vækkeuret 2013 Producer DK/Kort fiktion
Peter Pix: Papkassen 2013 Producer DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kagen 2013 Producer DK/Kort fiktion
Peter Pix: Dugen 2013 Producer DK/Kort fiktion
Peter Pix: Violinen 2013 Producer DK/Kort fiktion
Peter Pix: Bilen 2013 Producer DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pudekamp 2013 Producer DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pingvinen 2013 Producer DK/Kort fiktion
Peter Pix: Gaven 2013 Producer DK/Kort fiktion
Peter Pix: Ægget 2013 Producer DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kærestebrevet 2013 Producer DK/Kort fiktion
Noget i luften 2011 Producer DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Producer, Postproduktion DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Associate producer DK/Spillefilm
Ses 2008 Producer DK/Kort fiktion
Inkasso 2004 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.