enda

Evelyn Kristiansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Adams æbler 2005 Negativklipper DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Negativklipper U/Spillefilm
Anklaget 2005 Negativklipper DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Negativklipper DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Negativklipper DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Negativklipper DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Negativklipper DK/Kort fiktion
Okay 2002 Negativklipper DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Negativklipper DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Negativklipper DK/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Negativklipper U/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Negativklipper DK/Spillefilm
Manden med tubaen 1999 Negativklipper DK/Kort fiktion
Antons blå flyver 1996 Negativklipper DK/Spillefilm
De største helte 1996 Negativklipper DK/Spillefilm
Sort lucia 1992 Negativklipper U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.