enda

Federico Fellini

(1920 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den hvide sheik 2000 Instruktion
Intervista 1987 Instruktion, Manus
Og skibet sejler 1983 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kvindebyen 1980 Instruktion U/Spillefilm
Orkesterprøven 1978 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fellinis Casanova 1976 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Amarcord - Mig og min familie 1973 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fellini's Roma 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Klovnerne 1970 Instruktion, Manus Tv-film
Fellini Satyricon 1969 Instruktion U/Spillefilm
Histoires extraordinaires 1968 Instruktion U/Spillefilm
Julietta og ånderne 1965 Instruktion, Manus U/Spillefilm
8 1/2 1963 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Boccaccio 70 (To uartige piger) 1962 Instruktion U/Spillefilm
Det søde liv 1960 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Gadepigen Cabiria 1957 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Krapyl 1955 Instruktion, Manus U/Spillefilm
La strada 1954 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dagdriverne 1953 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Storbyens jungle 1951 Manus U/Spillefilm
Negeren og gadepigen 1947 Manus U/Spillefilm
Il delitto di giovanni episcopo 1946 Manus U/Spillefilm
Kammerater 1946 Manus U/Spillefilm
Rom - åben by 1945 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.