enda

Fie Johansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Marilyn Mazur - queen of percussion 2006 Arkivfotos DK/Dokumentarfilm
Kan man dø i himlen 2005 Stills DK/Dokumentarfilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Stills DK/Spillefilm
Koks i kulissen 1983 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kniven i hjertet 1981 Stillfotograf DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Stillfotograf DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Stillfotograf DK/Spillefilm
Undskyld vi er her 1980 Stillfotograf DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Stillfotograf DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Stillfotograf DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.