enda

Finn Bentzen

(1934 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Tip Tap Tønde Sang Og Sjov 2000 Instruktion
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Medvirkende Tv-serie
Stine, Anders og Jeanette 1983 Morfar Tv-serie
Bamses billedbog 1983 Manuskript Tv-serie
Døren går op 1982 Manus Tv-serie
Avisen 1982 Manus Tv-serie
Ingermarie og Adam 1:3 1979 Stemme Tv-serie
Ingermarie og Adam 2:3 1979 Stemme Tv-serie
Ingermarie og Adam 3:3 1979 Stemme Tv-serie
Kirkebakke boligby 1977 Dukkefører Tv-serie
Jullerup Færgeby 1974 Manus Tv-serie
Vinterbyøster 1973 Manus, Dukkefører Tv-serie
Legestue 1969 Finn, Manuskript Tv-serie
Sørøver Sally 1969 Manus, Dukkedesign Tv-serie
Kender du Decembervej? 1967 Dukkefører Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.