enda

Finn Bergh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Submarino 2010 Fængselsbetjent DK/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 KA'er Tv-serie
Livvagterne 2008 Livvagt Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Politibetjent Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Kunde i stormagasin Tv-serie
Krøniken 2004 Mand på cykel Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.