enda

Finn Honore

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fusion 1997 Grip Tv-film
Tre ludere og en lommetyv 1993 Grip Tv-serie
Superdame 1991 Grip Tv-film
Begær, lighed og broderskab 1990 Grip Tv-serie
Kaj Munk 1986 Lys Tv-serie
Bamses billedbog 1983 Produktionsassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.