enda

Finn Methling

(1917 – 2010)

Dramatiker, manuskriptforfatter. Født 8/8/ 1917, død 16/10 2010 - 93 år gammel. Søn af skuespiller og instruktør Svend Methling (1891-1977).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Thor og Alvis 1973 Manus Tv-film
Sejle op ad åen 1972 Manus Tv-film
Mascarade 1972 Manus Tv-film
Vi besøger 1971 Manus Tv-film
En sømand har sin enegang 1971 Manus Tv-film
Hyp lille Lotte 1970 Manus Tv-film
Jordbær til Einar 1967 Manus Tv-film
K for klods 1967 Manus DK/Eksperimentalfilm
Dilmun 1967 Kommentarer DK/Dokumentarfilm
I krydsild 1965 Manus Tv-film
Måske 1962 Manus Tv-film
Frihedens pris 1960 Manus DK/Spillefilm
Panik i paradis 1960 En kartonnage-doktor DK/Spillefilm
En fremmed banker på 1959 Manus DK/Spillefilm
X-60 1959 Manus Tv-film
Krudt og klunker 1958 Manus DK/Spillefilm
Ingen tid til kærtegn 1957 Manus DK/Spillefilm
Rejsen til de grønne skygger 1957 Manus Tv-film
Splintret emaille 1956 Manus DK/Dokumentarfilm
Situation 1956 Manus Tv-film
Hvorfor stjæler barnet? 1955 Manus DK/Dokumentarfilm
En straffesag 1955 Manus DK/Kort fiktion
Menageri 1955 Manus Tv-film
Hvor bjergene sejler 1955 Ide og research DK/Dokumentarfilm
Himlen er blå 1954 Manus DK/Spillefilm
Student i Danmark 1954 Manus DK/Dokumentarfilm
Kong Renés datter 1953 Manus Tv-film
Det store eventyr 1953 Dansk bearbejdning U/Spillefilm
Aladdin 1952 Instruktion Tv-film
Man burde ta' sig af det 1952 Manus DK/Dokumentarfilm
The Pattern of Co-Operation 1952 Manus DK/Dokumentarfilm
Rejsen til de grønne skygger 1952 Manus Tv-film
Hvide sejl 1951 Manus DK/Dokumentarfilm
En dag i radioen 1950 Manus DK/Dokumentarfilm
Fire forsøg 1949 Manus DK/Dokumentarfilm
Ploven 1949 Manus DK/Dokumentarfilm
Du danskes vej 1947 Manus DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.