enda

Flemming Christian Klem

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tinkas juleeventyr 2017 Manuskript Tv-serie
Juleønsket 2015 Manuskript Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Manuskript DK/Spillefilm
Slottet 2014 Manuskript DK/Dokumentarfilm
Mørke rum 2014 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Me, myself & Martin Laursen 2012 Manuskript DK/Dokumentarfilm
Kristian 2009 Manuskript Tv-serie
Guldhornene 2007 Manus DK/Spillefilm
Nynne 2006 Manus Tv-serie
Den rette ånd 2005 Manus DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Manus Tv-serie
Ulykken 2003 Manus DK/Kort fiktion
Pagten 2003 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Der er en yndig mand 2003 Manuskript DK/Kort fiktion
Når lysterne tændes 2001 Manus, Biludlejer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.