enda

Flemming Enevold

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Hans Hejndorf Tv-serie
Håbet 2018 Direktør Vinkel Tv-serie
Så længe jeg lever 2018 Erhard Jakobsen DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Hans Hejndorf Tv-serie
Aminas breve 2017 Overlægen DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Christian Oxholm Tv-serie
Kartellet 2014 Christian Storgaard DK/Spillefilm
ID:A 2011 Just Ore DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 Oberst Torsten Jarnvig Tv-serie
Headhunter 2009 Daniel Sieger DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Spex DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Lægen DK/Spillefilm
Aftenland 2003 Niels Erik DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Stefan Tv-serie
Edderkoppen 2000 Georg Vandbjerg Tv-serie
Skjulte spor 2000 Johannes Reinhard, Lisas far Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Kai Lykke, kaptajn Tv-serie
Mathias 1991 Medvirkende Tv-film
My little pony filmen 1986 Stemme U/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Den nye økonomidirektør DK/Spillefilm
Gengangere 1979 Medvirkende Tv-film
Sanct Hansaften-spil 1979 Ludvig Tv-film
Elverhøj 1978 Medvirkende Tv-film
Nyt legetøj 1977 Sanger i loge DK/Spillefilm
Barselstuen 1976 Medvirkende Tv-film
Dumbo 1941 Krage U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.