enda

Flemming Hemme

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gummi T 2012 Line producer DK/Spillefilm
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
Orla Frøsnapper 2011 Line producer DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Aqualorius 2009 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Dansen 2008 Producerassistent DK/Spillefilm
Disco ormene 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Gå med fred Jamil 2008 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
AFR 2007 Producerassistent DK/Spillefilm
Partus 2006 Line producer DK/Kort fiktion
Otto er et næsehorn Line producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.