enda

Flemming Jensen

(1934 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drengen der ville gøre det umulige 2003 Animation DK/Spillefilm
Hundehotellet 2000 Animation U/Spillefilm
Fællesskab...? En tegnefilm om Danmark 1998 Animation DK/Dokumentarfilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Animation DK/Spillefilm
Eventyret om den vidunderlige kartoffel 1985 Animation DK/Kort fiktion
Samson og Sally 1984 Animation DK/Kort fiktion
Før det brænder 1977 Animation DK/Dokumentarfilm
Bennys badekar 1971 Animation DK/Kort fiktion
Mastitis 1966 Animation DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.