enda

Folmer Rubæk

(1940 – 2016)

Skuespiller. Født 20/4 1940, død 8/8 2016.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krøniken 2004 Weber Tv-serie
Strisser på Samsø 1997 Taxa Ejvind Tv-serie
Kaos i opgangen 1997 Arne Østergaard Tv-serie
Sunes familie 1997 Læge DK/Spillefilm
Belma 1996 Kommissær DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Bents bror Tv-serie
Bryggeren 1996 Muremester Tv-serie
Kun en pige 1995 Bestyrelsesformand DK/Spillefilm
Vildbassen 1994 Bondemand DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Korporalen DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Folketingsmand DK/Spillefilm
Cirkus Julius 1988 Fætter Anton Tv-serie
Kaj Munk 1986 Bossen Tv-serie
Thorvald og Linda 1982 Laurids DK/Spillefilm
Torvet 1981 Medvirkende Tv-serie
Krigsdøtre 1981 Eigil Tv-serie
Jul i Gammelby 1979 Brygger Larsen Tv-serie
Krigernes børn 1979 Axel, fisker DK/Spillefilm
Faster er død 1978 Medvirkende Tv-film
Slægten 1978 Rasmus, forvalter DK/Spillefilm
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
Kassen stemmer 1976 Slagter DK/Spillefilm
Søndage med Karl og Gudrun 1974 Medvirkende Tv-serie
Retspleje 1971 Retsbetjent Tv-film
Morfar i parken 1971 Svend Tv-film
Kommunisten 1971 Medvirkende Tv-film
Efteraber 1970 Medvirkende Tv-film
Nå, drenge, hvordan går det? 1969 Medvirkende Tv-film
Sæson for Liza 1969 Strandløve/Jetpiloten Tv-serie
Farvel Thomas 1968 Ung mand på apoteket Tv-film
Dyrlægens plejebørn 1968 Niels DK/Spillefilm
Den røde kappe 1967 Helvin, Hagbards bror DK/Spillefilm
Brødrene på Uglegaarden 1967 Peter Gevær DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.