enda

Frances McDormand

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Three Billboards Outside Ebbing Missouri 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Promised Land 2012 Sue Thomason U/Spillefilm
This Must Be the Place 2011 Jane U/Spillefilm
Burn After Reading 2008 Linda Litzke U/Spillefilm
Miss Pettigrews fantastiske forvandling 2008 Miss Pettigrew U/Spillefilm
Når du mindst venter det - Something's Gotta Give 2003 Zoe Barry U/Spillefilm
Laurel Canyon 2002 Jane U/Spillefilm
The Man Who Wasn't There 2001 Doris Crane U/Spillefilm
Almost Famous 2000 Elaine Miller U/Spillefilm
Wonder Boys 2000 Dean Sara Gaskell U/Spillefilm
Madeline 1998 Miss Clavel U/Spillefilm
Paradise Road 1997 Dr. Verstak U/Spillefilm
Rangoon 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Darkman 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Chattahoochee 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Mississippi burning 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Blood Simple - Et nemt offer 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.