enda

Frances Walsh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark 2013 Manus, Producer U/Spillefilm
Hobbitten: En uventet rejse 2012 Manus, Producer U/Spillefilm
The Lovely Bones 2009 Manus, Producer U/Spillefilm
King Kong 2005 Manus, Produktion U/Spillefilm
Ringenes herre - Kongen vender tilbage 2003 Manus, Produktion U/Spillefilm
Ringenes herre - De to tårne 2002 Manus, Produktion U/Spillefilm
Ringenes herre - Eventyret om ringen 2001 Manus U/Spillefilm
Engel min engel 1994 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.