enda

Francis Veber

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tais toi! - Hold kæft! 2003 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Le placard - ud af skabet 2000 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Le dîner de cons 1998 Instruktion U/Spillefilm
Min far er en helt 1994 Manus U/Spillefilm
Tre på flugt 1989 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hjælp - vi flygter 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Vi er din far 1983 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Geden 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Skyd med hr. mor 1980 Manus U/Spillefilm
Agenten som ikke ku' knaldes 1973 Manus U/Spillefilm
Morderen vil ikke forstyrres 1973 Manus U/Spillefilm
Skyg den høje lyse med den sorte sko 1972 Manus U/Spillefilm
En dag kom en strisser 1972 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.