enda

Frank Gundersen

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Velkommen til Paradis 2015 Haralds far DK/Kort fiktion
Tarok 2013 Motorcykelbetjent DK/Spillefilm
Hvor kragerne vender 2008 Entreprenør DK/Kort fiktion
Skuespilleren 2004 Revisor DK/Kort fiktion
At kende sandheden 2002 Hipomand 1 DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.