enda

Frank Hvam

(1970 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dan Dream 2017 Knas, Manuskript, Executive producer DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Dino DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Frank, Manuskript, Executive producer DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Claus DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Frank, Manusforfatter, Historie DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Torben DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Arne Skrydsbøl DK/Spillefilm
Klovn 2005 Frank, Manus Tv-serie
Tid til forandring 2004 Konkurrenceleder DK/Spillefilm
Kissmeyer basic 2001 Medvirkende Tv-serie
Langt fra Las Vegas 2001 Kenny, sportsjournalist, Manus Tv-serie
Mit liv som Bent 2001 Flemming Tv-serie
Casper & mandrilaftalen 1999 Medvirkende, Manuskript Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.