enda

Frantz Dahl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Undercover 2016 Scenograf DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Udflugt 2010 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Album 2008 Rekvisitør Tv-serie
Hvid nat 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Chefrekvisitør Tv-serie
Klovn 2005 Chefrekvisitør Tv-serie
Dear Wendy 2005 Scenetekniker DK/Spillefilm
Store planer 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Rekvisitør (skibsinteriør) DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.