enda

Franz Rodenkirchen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Darling 2017 Manuskonsulent DK/Spillefilm
QEDA 2017 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
At elske Pia 2017 Konsulent DK/Spillefilm
Bjerget 2015 Manuskriptkonsulent U/Spillefilm
Code Blue 2011 Manuskonsulent U/Spillefilm
Snow 2008 Manuskript U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.