enda

Fred Murphy

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drillbit Taylor 2008 Foto U/Spillefilm
Anamorph 2007 Foto U/Spillefilm
Secret Window 2004 Foto U/Spillefilm
Freddy vs. Jason 2003 Foto U/Spillefilm
Mothman - Mørkets budbringer 2002 Foto U/Spillefilm
Auto Focus 2002 Foto U/Spillefilm
October Sky 1999 Foto U/Spillefilm
Farligere end politiet tillader 1997 Foto U/Spillefilm
Overlagt mord 1995 Foto U/Spillefilm
Ægteskab for åbent tæppe 1990 Foto U/Spillefilm
Fjender - en historie om kærlighed 1989 Foto U/Spillefilm
Fresh horses 1988 Foto U/Spillefilm
Bestseller 1987 Foto U/Spillefilm
The dead 1987 Foto U/Spillefilm
En farlig ven 1987 Foto U/Spillefilm
Tingenes tilstand 1982 Foto U/Spillefilm
Q-fugleguden 1982 Foto U/Spillefilm
Fortæl mig en gåde 1980 Foto U/Spillefilm
Girlfriends 1978 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.