enda

Frederik Christian Johansen

(1992 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ækte vare 2014 Jens DK/Spillefilm
For livet 2013 Peter DK/Kort fiktion
En kongelig affære 2012 Arveprinsen DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Slagsbror 1 DK/Spillefilm
Intet kan røre mig 2011 Oskar DK/Kort fiktion
Hold om mig 2010 Mikkel DK/Spillefilm
Træneren 2009 Jens DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat II 2007 Dreng i fysik DK/Spillefilm
Min far er bokser 2004 Stefan DK/Kort fiktion
Kysss 2004 Martin DK/Kort fiktion
Glimt af mørke 2004 Pelle DK/Kort fiktion
En som Hodder 2003 Hodder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.