enda

Frederik Ditlev Villumsen

(1985 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Calamity Jane – Vestens vilde datter 2021 Associate producer U/Spillefilm
Solar Walk 2018 Producer DK/Kort fiktion
På toppen af verden 2015 Producer U/Spillefilm
Sangen fra havet 2014 Animationssupervisor, Producer, Executive producer U/Spillefilm
Hund i himlen 2011 Producer, Character design, Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Out of a Forest 2010 Animation DK/Kort fiktion
Vegeterrible 2010 Animationsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.