enda

Frederik Haslund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Kameraassistent DK/Spillefilm
Den skyldige 2018 Video-assistent DK/Spillefilm
Genkendelsen 2017 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Vinterbrødre 2017 Kameraassistent DK/Spillefilm
QEDA 2017 Clapper/loader DK/Spillefilm
Når solen skinner 2016 Kameraassistent DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Video-assistent DK/Spillefilm
Aqua Mamas 2016 B-fotograf DK/Kort fiktion
Eliten 2015 Medvirkende DK/Spillefilm
Velkommen til Paradis 2015 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Jeanne d'Arc 2015 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Afvej 2015 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.