enda

Frederik Winther Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rita 3 2015 Niklas Verner Tv-serie
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Brad DK/Spillefilm
Rodløs 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kapgang 2014 Kim DK/Spillefilm
En gang 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Detektiverne 2013 Tobias DK/Spillefilm
Fucking tøs 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
4x1 2011 Jonas Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.