enda

Frederikke Dahl Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Under bølgerne, over skyerne 2019 Helene DK/Kort fiktion
Hotel Paradis (oversigt) 2019 Bob Juice Fiktionsserie
Hotel Paradis 1:8 2019 Bob Juice Fiktionsserie
Hotel Paradis 2:8 2019 Bob Juice Fiktionsserie
Hotel Paradis 3:8 2019 Bob Juice Fiktionsserie
Hotel Paradis 4:8 2019 Bob Juice Fiktionsserie
Hotel Paradis 5:8 2019 Bob Juice Fiktionsserie
Hotel Paradis 6:8 2019 Bob Juice Fiktionsserie
Hotel Paradis 8:8 2019 Bob Juice Fiktionsserie
Hotel Paradis 7:8 2019 Bob Juice Fiktionsserie
Dronningen 2019 Ung kvinde DK/Spillefilm
Danmark 2017 Josephine "Josse" DK/Spillefilm
Forever Now 2017 Cecilie DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 Nadja Tv-serie
Copenhagen 2014 Effy U/Spillefilm
Teenland 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 Nadja Tv-serie
Seksten en halv time 2013 Anna DK/Kort fiktion
Lækre til vi dør 2013 Nancy DK/Kort fiktion
You & Me Forever 2012 Maria DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Louise DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Julie Deleuran Tv-serie
Blændet af solen 2008 Frederikke DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.