enda

Frederikke Thomassen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fasandræberne 2014 Pige 2 på Griffenholm DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Alexandra DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Fie DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Fie DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Karoline Vestergaard Tv-serie
Tempelriddernes skat 2006 Fie DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Ida DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.