enda

Fredrik Gertten

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Push 2019 Instruktion U/Dokumentarfilm
Den unge Zlatan 2015 Instruktion U/Dokumentarfilm
Big Boys Gone Bananas 2013 Instruktion, Medvirkende, Executive producer DK/Dokumentarfilm
Bananas! 2009 Instruktion, Executive producer DK/Dokumentarfilm
Final image 2009 Producer U/Dokumentarfilm
Gå på vandet 2000 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.