enda

Fredrik Vogel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mennesker i solen 2011 Lydklipper U/Spillefilm
Metropia 2009 Co-producer DK/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Lyd U/Spillefilm
Et mærkeligt lille eventyr 2006 Produktion DK/Kort fiktion
Schhhh! 2006 Produktion DK/Kort fiktion
Røde ører 2005 Produktion DK/Kort fiktion
Daddy 2005 Musik, Producer Tv-serie
Taber! 1998 Produktion DK/Kort fiktion
Et hjørne af paradis 1997 Produktionsleder DK/Spillefilm
Blomsterfangen 1996 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Min jødiske bedstefar - Portræt af en rejse 1994 Producer DK/Dokumentarfilm
Rakel Mirakel 1993 Manus, Producer DK/Kort fiktion
Debutanten 1993 Producer DK/Kort fiktion
Nøgne 1993 Producer DK/Dokumentarfilm
Tre små historier 1993 Producer DK/Kort fiktion
Obduktionen 1991 Producer DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Dokumentar 1994 Odense Internationale Film Festival 1994 Min jødiske bedstefar - Portræt af en rejse
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Rio de Janeiro Brazilian Int. Children´s Film Festival 2008-08-22 Schhhh!
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 2007-12-07 Schhhh!
Lübeck, Nordische Filmtage 2007-10-31 Schhhh!
Chicago Int. Children's Film Festival 2007-10-18 Schhhh!
London Film Festival 2007-10-17 Schhhh!
Giffoni Film Festival 2007-07-12 Schhhh!
München International Film Festival 2007-06-22 Schhhh!
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2007-05-27 Schhhh!
Kristiansand International Children's Film Festival 2007-04-24 Schhhh!
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.