enda

Fridolin Nordsø

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Komponist DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Komponist Tv-serie
Rita 3 2015 Komponist Tv-serie
Jeg taler til jer - John Kørners verden 2013 Komponist DK/Dokumentarfilm
Rita 2 2013 Komponist Tv-serie
Rita 1 2012 Musik Tv-serie
Lykke 2011 Musik Tv-serie
Til verdens end 2010 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det erotiske menneske 2010 Komponist DK/Spillefilm
Afghan muscles 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Pigen med de grønne øjne 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.