enda

Gábor Pasztor

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Broen 3 2015 ADR recording Tv-serie
Broen 2 2013 ADR editor Tv-serie
Beyond 2011 Lydmix U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Lydoptagelser U/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Lydmix U/Spillefilm
Suxxess 2002 Lydmix U/Spillefilm
Den bästa sommaren 2000 Lydmix U/Spillefilm
Spring for livet 1997 Lydmix U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.