enda

Gabriel Bier Gislason

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Oversættelse DK/Spillefilm
The Model 2016 Oversættelse DK/Spillefilm
En chance til 2015 Manusoversættelse DK/Spillefilm
Samuel's Getting Hitched 2014 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Den skaldede frisør 2012 Manusoversættelse DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Oversættelse DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.