enda

Gabriel Yared

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bon appétit, Hr. Præsident 2012 Musik U/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Komponist DK/Spillefilm
Pindsvinet 2010 Musik U/Spillefilm
Coco Chanel & Igor Stravinsky 2009 Musik U/Spillefilm
1408 2007 Musik U/Spillefilm
De andres liv 2006 Musik U/Spillefilm
Breaking and entering 2006 Musik U/Spillefilm
Tilbage til Cold Mountain 2003 Musik U/Spillefilm
Sylvia 2003 Musik U/Spillefilm
The One And Only 2002 Komponist U/Spillefilm
Autumn in New York 2000 Musik U/Spillefilm
The Talented Mr. Ripley 1999 Musik U/Spillefilm
Brevet i flasken 1999 Musik U/Spillefilm
City of angels 1998 Musik U/Spillefilm
Den engelske patient 1996 Musik U/Spillefilm
Elskeren 1992 Musik U/Spillefilm
Vincent & Theo 1990 Musik U/Spillefilm
Familiens skræk 1990 Musik U/Spillefilm
Livet tur/retur 1988 Musik U/Spillefilm
Betty Blue - 37,2 om morgenen 1986 Musik U/Spillefilm
Månen i rendestenen 1983 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.