enda

Gary Oldman

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Darkest Hour 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Hunter Killer 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Hitman's Bodyguard 2017 Medvirkende U/Spillefilm
RoboCop 2014 Dr. Dennett Norton U/Spillefilm
Abernes Planet: Revolutionen 2014 Dreyfus U/Spillefilm
Paranoia 2013 Nicolas Wyatt U/Spillefilm
The Dark Knight Rises 2012 Commissioner Gordon U/Spillefilm
Red Riding Hood 2011 Solomon U/Spillefilm
The Book of Eli 2010 Medvirkende U/Spillefilm
The Unborn 2009 Rabbi Sendak U/Spillefilm
A christmas carol 2009 Bob Cratchit U/Spillefilm
The Contender 2000 Shelly Runyon U/Spillefilm
Lost in space 1998 Dr. Zachary Smith U/Spillefilm
Det femte element 1997 Zorg U/Spillefilm
Air Force One 1997 Ivan Korshunov U/Spillefilm
Tilværelsens bagside 1997 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Det flammende bogstav 1995 Rev. Arthur Dimmesdale U/Spillefilm
Overlagt mord 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Kvinden han elskede 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Leon 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Dracula 1992 Dracula U/Spillefilm
Romeo bløder 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Rosenkrans og Gyldenstjerne er døde 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Nattens engle 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Chattahoochee 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Mord i regnen 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Spids ørerne, smukke 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Afsporet 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Sid and Nancy 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.