enda

Gary Ross

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ocean's 8 2018 Instruktion U/Spillefilm
Free State of Jones 2016 Instruktion U/Spillefilm
The Hunger Games 2012 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Eventyret om Despero 2009 Manus, Producer U/Spillefilm
Seabiscuit 2003 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Pleasantville - Pænhedens by 1998 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Dave 1993 Manus U/Spillefilm
Big 1988 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.