enda

George Fenton

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Spirit of '45 2013 Musik U/Dokumentarfilm
The Angel's Share 2012 Musik U/Spillefilm
The Bounty Hunter 2010 Musik U/Spillefilm
Looking for Eric 2009 Musik U/Spillefilm
En fri verden 2007 Musik U/Spillefilm
Earth 2007 Musik U/Dokumentarfilm
Last holiday 2006 Musik U/Spillefilm
Vinden som ryster kornet 2006 Musik U/Spillefilm
Hitch 2005 Musik U/Spillefilm
Forhekset 2005 Musik U/Spillefilm
Mrs. Henderson presents 2005 Musik U/Spillefilm
Valiant 2005 Musik U/Spillefilm
Et dristigt kys 2004 Musik U/Spillefilm
Sweet Home Alabama 2002 Musik U/Spillefilm
Sweet Sixteen 2002 Musik U/Spillefilm
The Navigators 2001 Musik U/Spillefilm
Center Stage 2000 Musik U/Spillefilm
Anna og kongen 1999 Musik U/Spillefilm
Manden i mit liv 1998 Musik U/Spillefilm
My name is Joe 1998 Musik U/Spillefilm
For evigt 1998 Musik U/Spillefilm
You've Got Mail 1998 Musik U/Spillefilm
Heksejagt 1996 Musik U/Spillefilm
Carla's Song 1996 Musik U/Spillefilm
In love and war 1996 Musik U/Spillefilm
Mary Reilly 1996 Musik U/Spillefilm
Fire i én 1996 Musik U/Spillefilm
Land & freedom 1995 Musik U/Spillefilm
Ladybird, Ladybird 1994 Musik U/Spillefilm
En ny dag truer 1993 Musik U/Spillefilm
Født igår 1993 Musik U/Spillefilm
Shadowlands 1993 Musik U/Spillefilm
Livsfarligt spil 1992 Musik U/Spillefilm
Den forkerte helt 1992 Musik U/Spillefilm
Fisher King 1991 Musik U/Spillefilm
Memphis Belle 1990 Musik U/Spillefilm
Grænseløst begær 1990 Musik U/Spillefilm
Vi er ikke engle 1989 Musik U/Spillefilm
Farligt forfald 1988 Musik U/Spillefilm
Farlige forbindelser 1988 Musik U/Spillefilm
Et råb om frihed 1987 Musik U/Spillefilm
Talking Heads 1987 Komponist Tv-serie
Kære hr. boghandler 1986 Musik U/Spillefilm
Kuk i timeplanen 1985 Musik U/Spillefilm
Ulvenes nat 1984 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.