enda

Gerard Butler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hunter Killer 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Gods of Egypt 2016 Medvirkende U/Spillefilm
London Has Fallen 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2 2014 Stoick (org. version) U/Spillefilm
Olympus has Fallen 2013 Mike Banning, Producer U/Spillefilm
Coriolanus 2011 Medvirkende U/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2010 Stoick (org.version) U/Spillefilm
The Bounty Hunter 2010 Milo Boyd U/Spillefilm
Gamer 2009 Kable U/Spillefilm
The ugly truth 2009 Mike Chadway U/Spillefilm
Nådeløs hævn 2009 Clyde Shelton, Producer U/Spillefilm
P.S. I love you 2007 Gerry U/Spillefilm
300 2006 King Leonidas U/Spillefilm
The Phantom of the Opera 2004 The Phantom U/Spillefilm
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life 2003 Terry Sheridan U/Spillefilm
Timeline 2003 André Marek U/Spillefilm
Dracula 2001 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.