enda

Gérard Depardieu

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valley of Love 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Asterix - Obelix og briterne - 3 D 2012 Obélix U/Spillefilm
Mine eftermiddage med Margueritte 2010 Germain Chazes U/Spillefilm
Trofæ-fruen 2010 Maurice Babin U/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Obelix U/Spillefilm
Public enemy no. 1, part 1 2008 Guido U/Spillefilm
Mellem fjender 2004 Denis Klein U/Spillefilm
Tais toi! - Hold kæft! 2003 Quentin U/Spillefilm
Jeg er Dina 2002 Jacob U/Spillefilm
Asterix & Obelix - Mission Kleopatra 2002 Obélix U/Spillefilm
Vidocq 2001 Vidoq U/Spillefilm
Le placard - ud af skabet 2000 Félix Santini U/Spillefilm
102 dalmatinere 2000 Jean-Pierre Le Pelt U/Spillefilm
Asterix & Obelix - I kamp mod Cæsar 1999 Obelix U/Spillefilm
Unhook the stars 1996 Big Tommy U/Spillefilm
Elisa 1995 Lebovitch U/Spillefilm
Oberst Chabert 1994 Chabert U/Spillefilm
Min far er en helt 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Hélas pour moi 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Germinal 1993 Medvirkende U/Spillefilm
1492: Erobring af Paradis 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Alle morgener på Jorden 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Alle morgener på jorden 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Min far og min kæreste 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Uranus 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Cyrano de Bergerac 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Green card 1990 Medvirkende U/Spillefilm
For smuk til dig 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Skørt sted at træffes 1988 Medvirkende
Camille Claudel - en kvinde 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Under Satans sol 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Klædt på til fest 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Hjælp - vi flygter 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Kilden i Provence 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Police 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Månen i rendestenen 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Vi er din far 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Danton 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Kvinden overfor 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Geden 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Min onkel fra Amerika 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Loulou 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Den sidste metro 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Kold buffet 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Den søde syge 1977 Medvirkende U/Spillefilm
1900 (2. del) 1976 Olmo Dalco U/Spillefilm
1900 (1. del) 1976 Olmo Dalco U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.