enda

Gerd Roos

(1944 – 1998)

Produktionsleder, produktionschef på Statens Filmcentral. Født 1/1 1944, død 18/2 1998 - 54 år gammel. Datter af manuskriptforfatter Karl Roos (1914-1951). Søster til instruktørerne Ole Roos og Lise Roos.

Læs om DFI Bibliotekets Gerd Roos særsamling

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Camping 1990 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Produktionsleder DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Produktionsleder DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Produktionsleder DK/Spillefilm
Time out 1988 Produktionsleder DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Produktionsleder Tv-serie
Venner for altid 1987 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mor er major 1985 Produktionsleder Tv-serie
Paradiset er ikke til salg 1985 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Harry Klog 1983 Produktion DK/Dokumentarfilm
Høreskadet 1982 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Undervurderet? 1982 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Historien om Kim Skov 1981 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Næsten et menneske 1981 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Skal vi danse først? 1979 Produktionsleder DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Spøgelsestoget 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Produktionsleder DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det trækker på fru Henriksen 1974 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Produktionsleder DK/Spillefilm
På'en igen Amalie 1973 Produktionsleder DK/Spillefilm
I din fars lomme 1973 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Livet i Danmark 1972 Tilrettelægger DK/Dokumentarfilm
Homofile 1972 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
En håndsrækning 1963 Klip, Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Hvad siger smedene? 1963 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm

Som Gerd Overbye

Title År Funktion Category
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.