enda

Gert Duve Skovlund

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min avatar og mig 2010 Konsulent DK/Dokumentarfilm
En enkelt til Korsør 2008 Manus DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Kunde i butik DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Manus, Eriks chauffør DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Executive producer DK/Spillefilm
Grænsen 1995 Manus DK/Kort fiktion
Hjem til fem 1995 Manus Tv-serie
Love & Hate - European Stories 1995 Manuskript DK/Kort fiktion
Min elskede 1994 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.