enda

Giles Keyte

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Huntsman: Winter's War 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Bridget Jones' Baby 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Jason Bourne 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Fury 2014 Stills U/Spillefilm
I Give it a Year 2013 Stills U/Spillefilm
Fast & Furious 6 2013 Stills U/Spillefilm
Samme dag næste år 2011 Stills U/Spillefilm
Johnny English - født på ny 2011 Stills U/Spillefilm
The American 2010 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.