enda

Gitte Randløv

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den forunderlige kvanteverden 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Min barndom i helvede 2012 Produktion, Producer DK/Dokumentarfilm
Goddag mit navn er lesbisk 2009 Produktion DK/Dokumentarfilm
Den bevægede jord 2009 Produktion DK/Dokumentarfilm
Når månen er sort 2007 Produktion DK/Dokumentarfilm
Seks år med Lissi og Michael 1 2006 Produktion Tv-dokumentar
Lyd på liv 2006 Produktion DK/Dokumentarfilm
Hotel Copenhagen 2004 Produktion DK/Dokumentarfilm
Tintin og mig 2004 Line producer DK/Dokumentarfilm
De vilde unge - Hvad siger de unge? 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
De vilde unge - Hvad siger familien? 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
De vilde unge - Hvad siger behandlerne? 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Energi som leg 1996 Produktion DK/Dokumentarfilm
Minder på skinner 1996 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Familien Danmark 1994 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Sommerminde 1992 Foto DK/Kort fiktion
Løftebrud 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Frokostpausen 1992 Foto DK/Kort fiktion
Gaven 1992 Foto DK/Kort fiktion
Safe condition 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det lysner 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Chronicle 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Dance in the key of TV 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Raha 1991 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.