enda

Gitte Sindlev

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
De frigjorte 1993 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sofie 1992 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Produktionsassistent Tv-serie
Den store badedag 1991 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Sirup 1990 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Huller i suppen 1988 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.