enda

Glenn Close

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Wife 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Girl with all the Gifts 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Low Down 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Albert Nobbs 2011 Albert Nobbs, Manus, Producer U/Spillefilm
Sandheden om Rødhætte 2005 Granny U/Spillefilm
102 dalmatinere 2000 Cruella de Vil U/Spillefilm
Things you can tell just by looking at her 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Tarzan 1999 Kala (org. version) U/Spillefilm
Cookie's Fortune 1999 Camille Dixon U/Spillefilm
Paradise Road 1997 Adrienne Pargiter U/Spillefilm
Air Force One 1997 Vicepræsident Kathryn Bennet U/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Cruella DeVil U/Spillefilm
Mars attacks! 1996 præsidentfrue U/Spillefilm
Før deadline 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Férula Trueba U/Spillefilm
Mødet med Venus 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Frikendt..? 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Hamlet 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Vi vil ha' et barn 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Farlige forbindelser 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Farligt begær 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Min kone er stjernetosset 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Kniven er det eneste vidne 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Den bedste 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Gensyn med vennerne 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Verden ifølge Garp 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.