enda

Gordon Kennedy

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det store nøddekup 2 2018 Frank U/Spillefilm
Sporskifte 2016 Instruktion, Torlund, Manuskript DK/Kort fiktion
Op med halen 2014 Far Paul Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Far Paul Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Far Paul Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Far Paul Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Far Paul Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Far Paul Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Far Paul Tv-serie
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Troubadurix U/Spillefilm
Copenhagen 2014 Onkel Peter U/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Jæger 2 DK/Spillefilm
Sammen hver for sig 2013 Knud DK/Kort fiktion
Alle for to 2013 Toke DK/Spillefilm
Piraterne! 3D 2012 Piratkaptajnen U/Spillefilm
Modig 2012 Kragen U/Spillefilm
Ice Age 4 - på gyngende grund 2012 Eddie U/Spillefilm
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Bobble U/Spillefilm
Alle for én 2011 Toke DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 (promo screener) DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Vinduespudser DK/Spillefilm
Arthur 3: De to verdener 2010 Reporter U/Spillefilm
Cowboy, indianer og hest - the movie! 2009 Steffen U/Spillefilm
Storm 2009 Claes Wamberg DK/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Trubadurix U/Spillefilm
Mettes overskyede verden 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
En Grimm historie 2007 Mambo U/Spillefilm
Charlottes tryllespind 2006 Kragen Ejner U/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Lille far 2003 Far DK/Kort fiktion
Timm & Gordon 2003 Sig selv, Manuskript Tv-film
Bella, Boris og Berta 2003 Bellas far Tv-serie
Rembrandt 2003 Christian DK/Spillefilm
Er du skidt, skat? 2003 Dilan Tv-serie
Kokken 2002 Tjener DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Frederik, politibetjent Tv-serie
Dybt vand 1999 Ambulancemand Tv-film
Karrusel 1998 Bartender Tv-serie
Olsen-bandens sidste stik 1998 Regissør DK/Spillefilm
Stjerner uden hjerner 1997 Morten DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Syngende håndværker Tv-serie
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Medvirkende Tv-serie
Cirkus Ildebrand 1995 Stoffer DK/Spillefilm
Riget 1994 Laborant DK/Spillefilm
Længe leve friheden 1993 Medvirkende Tv-film
De nøgne træer 1991 Langbenet tysker DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.