enda

Graham "Grace" Walker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ninja assassin 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gothika 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Døden ombord 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Crocodile Dundee 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Coca Cola kid 1985 Musik U/Spillefilm
Mad Max i tordenkuplen 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mad Max 2 1981 Produktionsdesign, Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.